Potrzebny lakiernik - Warszawa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • giboon1989
    Classic
    • 2010
    • 31

Wiadomo coś więcej na temat wlep?
  • granacik
    Ambiente
    • 2009
    • 249

Witajcie,

Poszukuję dobrego lakiernika (nie ASO) z Warszawy. Czy ktoś z Was mógłby podzielić się ciekawym i niedrogim kontaktem?

pozdrawiam

Komentarz

• Guguś
      L&K
      S_OCP Member
      • 2008
      • 1212

granacik, http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ghlight=pskosz

Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.

Komentarz

• granacik
        Ambiente
        • 2009
        • 249

Dzięki, niestety znalazłem na innym forum kilka niepochlebnych opinii o Auto-Młynarski. Pomyślę jeszcze...

Komentarz

• Mihau
          RS
          • 2009
          • 7460
          • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Ja Ci mogę polecić BLS Wyszomirski ale to jest niby ASO Hondy. Składali mi tam samochód po stłuczce i wszystko ok z doborem lakieru.
          O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• voytek
            Rider
            • 2010
            • 480
            • Octavia III (5E3)
            • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Ja też chciałbym polecić serwis Hondy BLS Wyszomirski. Naprawa - wymiana błotnika, lampy, naprawa zderzaka - idealny montaż, dobrze dobrany lakier, słowem - po szkodzie parkingowej nie ma śladu, może jakaś bardzo nieznaczna różnica w odcieniu lakieru jest, ale naprawdę trzeba wiedzieć, gdzie jej szukać, żeby to dostrzec. Zdecydowanie najlepsza naprawa blacharsko-lakiernicza, z jaką miałem kiedykolwiek do czynienia. Polecam!

Komentarz

• maxmax
              Classic
              • 2012
              • 3

Polećcie kogoś dobrego. Naprawa będzie szła z polisy, więc koszt mnie nie interesuje. Ważne, żeby było dobrze

Komentarz

• Mihau
                RS
                • 2009
                • 7460
                • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

maxmax, BLS Wyszomirski.
                Pisz PW do kolegi gebek, bo tam pracuje.
                O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• jarecki2000
                  Ambiente
                  • 2011
                  • 119

Na ulicy Fortuny chyba nr.3( jelonki ) jest zakład lakierniczy, prowadzony przez Łukasza nr. tel 501669005, robi naprawdę dobrze i nie drogo, Robiłem u niego klapę i błotnik, jestem bardzo zadowolony.

Komentarz

• gokard
                    Classic
                    • 2012
                    • 20

Zamieszczone przez maxmax
                    Polećcie kogoś dobrego. Naprawa będzie szła z polisy, więc koszt mnie nie interesuje. Ważne, żeby było dobrze
                    Na Bródnie znajdziesz dobry serwis blacharsko-lakierniczy. Róg Wysockiego, przy Trasie Toruńskiej, tel: 509 350 745, Sztuka Lakierowania

Komentarz

• Prezes52
                      RS
                      • 2012
                      • 6427
                      • Octavia II (1Z3)
                      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Witam kolegów wczoraj miałem nie miła przygodę ktoś na parkingu wjechał w moją (1,5 miesięczną ) Octavie w skutek czego mam pogiete prawe przednie nadkole i wgniecione drzwi do tego na mrozie popękał lakier czy ktoś miał może taka przypadłość w tak nowym aucie zastanawia mnie czy bedą prostować i lakierować czy wymieniać całe drzwi i nadkole
                      Sprawca nieznany naprawa z mojego AC :cry:

Mariusz
                      Spoty Tarnowskie

Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy

Komentarz

• alxxx
                        RS
                        • 2010
                        • 1823
                        • Octavia I (1U2)
                        • ASZ 1.9 TDI PD 130 KM

Prezes52, w Tarnowie Cie tak ktoś urządził? może były kamery w pobliżu? To zależy jak pogięte. Z nadkolem jak jest dużo roboty to pewnie wymienią - z drzwiami już gorzej jeżeli o wymianę chodzi.
                        VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
                        Jeżeli post okazał się pomocny kliknij

Komentarz

• Prezes52
                          RS
                          • 2012
                          • 6427
                          • Octavia II (1Z3)
                          • BSE 1.6 MPI 102 KM

nie w Tarnowie w mojej miejscowości i to pewnie ktoś kogo znam ale nikt sie nie poczuwa do winy jakiś pech mnie dopadł w czwartek żonie babka wpakowała się w drzwi a sobote mnie 2 auta do roboty w mojej nie jest dużo ale najwieksza wgniota jest na łączeniu drzwi i nadkola tam raczej bedzie kiepsko wyprostowac jedynie szpachla uratowała mnie listwa ozdobna bo było by gorzej tak ślizgnoł się po listwie ech szkoda gadać jestem taki wściekły że................. zobaczymy co powiedzą w ASO

Mariusz
                          Spoty Tarnowskie

Mam do sprzedania wyłącznik zespolony Octavia II po lifcie 5KO 953 507AS osłone poduszki kierownicy i tunel środkowy

Komentarz

• e2rdo
                            Classic
                            • 2010
                            • 11

A ja właśnie skorzystam z Ubezpieczenia i pomalowałem porysowane drzwi w auto-schubert ul. Wałuszewska 18 w Warszawie. Najpierw rzeczoznawca wycenił mi szkodę na 600 zł więc to olałem i postanowiłem załatwić sprawę bez kosztowo. Namiar na nich dał mi ubezpieczyciel. Zajrzałem na ich stronę i stwierdziłem, że ich zakład wygląda profesjonalnie. Nie zastanawiałem się więc długo i wysłałem emailem zapytanie o termin. Następnego dnia zadzwonił telefon z serwisu, uzgodniłem zakres prac, papierki związane z ubezpieczeniem załatwiłem z nimi przez internet. Termin uzgodniliśmy oraz jako ciekawostkę zaproponowano mi GRATIS (jakieś bonusowe malowanie czy coś) lub zmniejszenie opłaty wkładu własnego w zamian za rezygnację z samochodu zastępczego. Jako, że posiadam dwa samochody przystałem na zmniejszenie opłaty. Samochód odstawiłem do warsztatu, który już samym wyglądem przykuwa uwagę. Nowoczesny, ładny i schludny a nie jakiś garaż u Pana Kazia. Przy odstawieniu samochodu poprosiłem o małe zaprawki w kilku miejscach. 3 dni później odebrałem samochód. Porysowane drzwi zostały pomalowane a zaprawki porobione. Cieniowanie zostało pociągnięte na sąsiednie elementy tj. drzwi oraz błotnik tak więc nie widać różnicy w kolorze. Lakier leży jak należy, nie widać na nim drobin kurzu, zacieków itp. Wszystkie te elementy zostały zdemontowane do malowania. Robota została zrobiona profesjonalnie, z czego jestem niezmiernie zadowolony.
                            Warsztat zajmuje się nie tylko malowaniem, ale kompleksowo naprawą samochodów powypadkowych. Myślę, że jak przydarzy mi się jakieś nieszczęście związane z moim bolidem to już wiem gdzie pojadę na jego naprawę.
                            Obsługa klienta jest u nich na wysokim poziomie, tak więc szczerze polecam.
                            Poprosiłem także o fotki, aby przy odsprzedaży ewentualny nabywca nie miał wątpliwości co kupuje.

Komentarz

Pracuję...